Pixien kanssa innostuttiin mökkeilyn myötä tekemään vähän jälkeä. Tein 100 metrin jäljen 2 kepillä ja kännykällä. Esineilmasua otettiin eka kertaa ja hyvin toimi. Välillä meinaa keskittyminen herpaantua, mutta pääasiassa neiti tekee hyvää työtä. Pitänee treenata taas pellolla tarkkuutta. Jäljellä ei siis makupaloja. Palkkaus tuli vain kepeiltä.

Tänään Pixie sitten kokeili haun saloja. Lilli ja Lars toimivat loistavina maalimiehinä. Ensin kaksi kertaa näyttäytyen ja kutsuen. Sen jälkeen piilosta kutsu 3 kertaa. Vimosella kerralla olikin vauhti jo aikamoinen. Nopeasti Pixie älysi homman jujun ja viihtyi hyvin maalimiehin luona kun minä rynnistin paikalla.

Louise kunnostauti sitten tosi toimissa. Eli Lars hävitti kameransa maalimiehenä ollessaan. No eihän siitä muuta kuin Louiselle esine-käsky. Toden totta olin ensi skeptinen, koska Louise ei ollut koskaan hakenut kameraa, eikä näin todellisessa tilanteessa. Eikös mitä perrro tuli kohta kamera suussa jo kohti meitä. Kerta kaikkisen upea suoritus!!!

Ei voi kuin tiivistää, et mulla on super koirat!!!

Huomenna sitten toko kokeeseen!