Dodih!!!

Aika ruveta taas treenailemaan hieman tavoitteellisesti eli treeniblogi vahdiksi hommiin :D

TOKO

Tällä hetkellähän Louise treenaa kohti voittaja-luokkaa. Liikkeet alkavat olla yksittäin jo kisakunnossa, mutta vielä täydelliseen koko pakettiin on vielä hiomista. Erityisen murheen kryyni on meillä luoksetulon pysäytys, mutta siihen on tässä pikku hiljaa päästy puuttumaan oikein mukavasti.

Tällä viikolla tiistaina tuli otettua ruutua ja tunnaria. Tunnarissa tuntui edelleen epävarma valinta. Louise nosti oikean, mutta tiputti kun varmisti muut. Toi kuitenkin oikean perille. Torstaina otettiin koko voittaja läpi. Sama ongelma toistui eli tiputti oman ekan oton jälkeen kun tarkisti muut kapulat.  Palautus LAUKALLA!!!!! Kyllä se siitä hioutuu vielä täydelliseksi. Tuntuu vain siltä et ku toisesta päästä saa korjattua ni toisesta päästä fuskaa :D :D

Tänään tosiaan otettiin läpi koko voittaja-luokka ilman välipalkkoja. Louisella kestää hienosti poweri alusta loppuun. Hieman on ruutu vielä epävarma uusissa paikoissa, joten siihen vielä rutkasti treeniä. Kokonaisuutena oikein mukava vedos! Hiomista kympin liikkeiksi vielä on, mutta pakatte alkaa olla kasassa, mutta nyt sitten vielä viimeistellään koko homma.

Kotarina:

- Luoksetulo

- Ruutua uusissa paikoissa

- Kake treeniä

AGILITY

Tiistaina kiidettiin Tiian treeneissä. Aivan mahtavat treenit! Louise meni taas sellasta haipakkaa että! :D Selkeä työstämistä tarvitsivat meidän kontaktit. Tähän ongelmaan puututtiin jo Pieksin kisoissa, ottamalla puomi molemmilla radoilla uusiksi. Tämän hetken tavoite on palauttaa täydelliset pysäytyskontaktit kisoihin, joten sen kanssa tehdään hommia. Samoin treeneihin special treeniä kontakteilla niin, että itse jään taakse. Muuten agissa mennään este teknisesti aika mukavalla mallilla. Lihaskuntotreenitkin ovat alkaneet sujua ja emäntä on kaivanut pyörän esiin, joten työmatkatkin käytetään tästä eteenpäin kunnon kohotukseen. Kuhan Kalevankangas pääsee vielä lumesta eroon niin sitten kutsuu hyppyrimäki juoksemaan!!! Pattia jalkaan niin koiralle kuin emännälle!!!!

Tässä nyt pikakatsaus tämän hetken tilanteeseen. Tästähän sitä on lähdettävä rakentamaan.. :D Töitä piisaa, mutta matka tulee olemaan hauska!!!!

Mut nyt pitää kammeta nukkumaan. Huomenna sitten Niina-Liina Linnan valmennukseen!!! Aivan superia!!!!

T: Marianne, Thelma ja Louise