Laiskuus iski helle päivinä... Mutta tässä pika up date heinäkuun virityksistä...

Louise:

Maajoukkue karsinnat ja TOKO-SM:n tulivat ja menivät. Karsintojen eka rata oli loistava, mutta harmittava muuri kielto vei meiltä tiketin sunnuntaille. Toko-sm kisoissa perinteitä jatkaen suorituksemme ei ollut todellakaan omaa tasoamme, vaikkakin Louise teki parhaimmat kaket ikinä!!! Samalla päättyi myös meidän kisailu Voittaja-luokassa.

Treenien suhteen agissa ollaa pidetty vain vanhaa yllä, mutta nyt on löydettävä meidän ylitekniseen suorittamiseen tasapaino ja saatava taas vauhti kohdillee. AVA-kellot lähtivät käyntiin heinäkuun loppulla. Ekoissa kisoissa jäätiin vain 2 kymmenyksen päähän tittelistä. Sitten tulikin sopivasti juoksut.. eli AVA:n metsästys jatkuu sitten Mikkelin omissa kisoissa elokuun lopulla.

Tokossa olemme hyökänneet EVL-liikkeiden kimppuun ja alkavat olla jo ihan kivalla mallilla. Ruutukin löytyy jostain syystä paremmin merkin kautta. Merkki tosin on aika kova paikka ohjatussa noudossa, mutta treeniä on tehty ja alkaa se väli etappikin sieltä löytyä... Idaria ollaan otettu sitten ihan vaan suoralla jäävinä.. En usko, että se neliö tuottaa ongelmia. Lokakuussa on suunniteltu sitten eka EVL-startti!!!!!

Pixie

Mitäs tästä super lapsesta voisi sanoa.......Se vaan oppii niin super nopeasti ja tykkää tehdä juttuja. Pääasiassa ollaan  tehty naksulla erilaisia temppuja ja tokon alkeita.

Tokossa tosiaan ollaan otettu sivulle tuloja, istu-seiso-maahan, sekä paikalla oloja. Noutoakin ollaan kokeiltu lelun vaihtoleikillä. Neiti on ollut enemmän kuin oppivainen ja tekee hommia hyvin myös häiriössä. Tokossa teemana on pienet hetket, paljon namia ja naksua!!! :D :D

Agissa neiti on tutustunut putkee, sekä mennyt siivekkeiden läpi lelulle. Hyvin on siis lähtenyt target treenit toimimaan. Kontakteja ollaan tehty puomilaudalla ja klikkeröity oikeaa kohtaa. Neiti on tosin sen verta pieni apina, että on sitä mieltä että mitä tätä loppua ottamaan ku voi kiivetä koko esteen.... Pirjolle kiitos kiipeily mahdollisuuksista pikkupentuna.. Tulokset näkyvät!!! :D :D :D :D

Että tämmöstä meillä näin kesähelteiden keskeltä!!!!!!!

T: Marianne, Thelma ja Louise