Turun reissulta tuomisina 3 hylkyä ja oikein makea nolla voitto!!! Tässä näytettä menosta:

Ekat kisat 2-luokassa toivat myös 2 hylkyä ja 10 radan Jatilta. Pixien kanssa oli hieman rytmitys juttuja ja en treenannut treenipäiviksen treeniä putkien edessä käännöksiä ja sellainen kohtahan maksoi sitten hyllyn. Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen. Rimoja taas lenti, kun mentiin aivan täysiä. Rimojen pito on kuitenkin paljon parantunut! Töitä vielä riittää.

Turussa Pixie kävi myös Lentsun valmennuksessa. Saatiin iso säkillinen apuja työskentelyn parantamiseen. Sivulle tuloon tehtiin peruutuksia niin suoraan kuin myös kokonaan ohjaajan kiertäen. Tarkoituksena oli parantaa sivulle tulotekniikkaa ja takaosan käyttöä. Myös itse sivulle tulon asennetta saatiin parannettua ihan temppu jutulle. Pixie tuli vauhdikkaasti ja iloisesti sivulle. Merkki saatiin intensiiviseksi vaihtamalla käsky kierrä-käskyyn. Paljon nyt vain kierrätyksiä. Työstimme vielä noutoa, kakeja, seuraamista ja luoksetuloa. Tuli paljon kotitehtäviä, mutta sain juurikin apua siihen mihin tarvittiin ja paljon avaimia BC:n kouluttamiseen. KIITOS LENTSU!!!!!

Louise ja Pixie

Agility

Ohjelmassa on ollut slalom, irtoaminen, jenkki, kontaktit, project run way, hyppytekniikat ja parit ohjaustekniikat. Neidit ovat työstäneet hyvin juttuja ja Louisellekin on saatu lisää puhtia tekemiseen. Pixien rimat kestävät yhä hurjempia vedätyksiä treeneissä. Saanee vielä olettaa välillä räiskintää kisoissa. Kierroksia harvoin saa samalle tasolle treeneissä.

Toko

Treenattua ruutua, ohjattua, seuraamista, jääviä, hyppyä ja luoksetuloja. Pixielle on yllättävän hyvin lähtenyt rakentumaan ylempien liikkeet. Ohjatussa merkki toimii ja noudot paranevat joka toistolla. Louiselle ohjattu alkaa tulla varmaksi. Jäävissäkin Pixie on harjoitellut kaikkia asentoja. Istuminen vielä epävarmaa, mutta välillä tulee upeita suorituksia. Kakeja ollaan tehty pelkillä äänikäskyillä ja hiottu tekniikkaa. Kaikin puolin tokossa on tullut paljon edistymistä. Siksi ilmoitin molemmat kokeeseen. Tosin Louise vielä jonottaa paikkaansa.

Tässä vielä videoidut kaket Louiselta:

 

Paljon on vielä treenattavaa, mutta paljon on saatu jo aikaan!!! Eiköhän tästä vielä Louisen TVA-juhlatkin saada tälle vuodelle!! :D :D :D