Taas on yli viikko vierähtänyt.... :D

Louise

Agilityssä Louisen kanssa ollaan otettu tehokontakti treeniä ja kertailtu tekniikoita. Viime keskiviikkona päästiin tekemään myös ratatreeni pitkästä aikaa ja hyvinhän se meni. Treeni oli haasteelinen ja paria kohtaa pitikin kokeilla vähän eri tekniikoilla, mutta hyvin siitä selvittiin.

Tokossa Louisen kanssa ollaan väännetty hyppynoutoa. Yleitystreenissä olen saattanut seistä 5 m oikealle tai vasemmalle esteestä ja heittää kapulaa minne sattuu. Tarkoituksena on ollut vahvistaa, että hyppy hypätään molempiin suuntiin tapahtui sitten mitä tahansa. Hyvin on alkanut neiti hoksata! SM:ssä neiti tuli ohi esteen, mutta se olkoon ensimmäinen ja viimeinen kerta. Ruututreeniäkin ollaan väännetty ja alkaanee sekin tuottaa tulosta.. Olisi aika ruveta tekeemään hommia ihan koko evl:n. Kaikki pikku palikat alkaa olla ihan kondiksessa eli pitäisi laitta palapelikasaan ja kisoihin!

Pixie

Mitäs kaikkea mamman super riiviö onkaan tehnyt... :D Edelleen ollaan jatkettu eteen lähetyksiä lelulle. Tavoitteena koira joka irtoaa hyvin. Tähän mennessä neidin vauhti on kiihtynyt joka harjoituksella eli suunta on oikea. Kontakti pintoja ollan myös otettu ja neiti tarjoaa niitä varsin vahvasti!! :D :D Putkeen ollaan harjoiteltu myös erilaisia lähetyksiä. Putken sujuvat myös esteen alla ollessa, sekä missä tahansa muodossa! Pikku neiti on aika noheva!

Tokossa ollaan jatkettu alokasluokanliikkeitä, noutoa ja kakeja. Noudossa ollaan edistytty myös pitoharkkoihin. Lelu -kapula.-leikki sujuu jo mallikkaasti niin metalli, kuin puukapulalla. Paikallaolojakin ollaan otettu ja alkavat nekin sujua ihan kivasti. Neidin suurin ongelma on maassaolossa lonkka-asennon ottaminen, joten ajat vielä lyhyitä, ettei lonkka-asento vahvistuisi. Jäävistä maahan meno on jo aika makea!!! Kaketkin sujuu kohta paremmin kuin Louisella :D :D :D Kerta kaikkisen upea pikku neiti!!!!

 

Tässä meidän duunailuita!!!!!!!

Maikki, Thelma, Louise ja Pixie