Ei oo taas kerinny kirjoittaa....Mutta tässä nyt kuulumisia!

Louise:

Tokossa ollaan pakerrettu EVL-liikkeitä ja merkkikin alkaa löytyä pikku hiljaa. Paketti alkaa sen verta olla koossa, että joulukuussa ilmoitan neidon ekaan EVL-kisaan. Saapi nähdä miten käy. Tällä hetkellä seisominen on täysin hävöksissä taidoista, mutta eiköhän se kaiveta sieltä esiin. Töitä on tehnyt joten nähväksi jää onko paketti oikeasti kokonaan kassassa ja pystynky minä heinämies olemaan tarpeeksi aloillani kisassa. Miksi tokossa ei voisi aina liikkeiden välillä juosta kentän kerran ympäri???!!

Agilityssä Louise kanssa ollaan pakerrettu rytmiä ja erityisesti ahtaissa paikoissa. Vielä jään aina ihastelemaan Louisen menoa, mutta parannusta on nähtävillä, mikä on näkyny myös ajoissa. Nyt pitää vain hioa riskiraja suoritus kuntoon ni eiköhän se siitä. Kontaktit ovat kisoissa aiheuttaneet myös vähän ongelmia. Tarpeeksi kovaa kun mennään ni meinaa siisti työskentely unohtua. Harkitsin jopa hetken juoksukontaktien opettamista talven aikana, mutta tosi asia on ettei niitä ihan niin nopeati opita. Ei auta kuin harjoitella kontakteja kovassa paineessa ja eri tilanteissa.

Pixie

Pixie täytti viimeviikolla 6kk. Kaikkea tässä onkin tapahtunut siihen mennessä. Kerta kaikkiaan upean kersan olen saanut ja enkä päivääkään ole katunut. Rotu on ollut juuri oikea valinta ja upeinta on ollut saada näin upea nuori neiti kotiin kuin Pixie! Kiitos Pirjo!

Agissa Pixie pääsi lokakuussa  osallistumaan Vappu Alatalon hyppytekniikka kurssille. Ai, että oli antoisa kurssi!!! Pixie nautti hyppytehtävistä täysin siemauksin ja suoritti kaiken eteen laitetun ongelmitta. Oma mustapantterini on aika sulava liikkuja!!! :D :D

Agissa ollaan käyty myös Niinun valmennuksissa. Niinulta on saatu iso nippu vinkkejä pennun eteenpäin viemisiksi. Tällä hetkellä Pixie alkaa pikku hiljaa handlata takaakierron, takaaleikkauksen, zipzip eli edestä tiukka käännös johteen ympäri, eteenkäsky, niisto ja valssit. Paljon tietty pitää vielä variaatio harjoituksia tehdä, mutta perusteet on hyvällä mallilla. Esteistä putket ja hypyt (ilman rimaa) alkaa olla aika selvää kauraa. Kontaktit ovat myös hyvällä mallilla ja varsin itsenäiset. Lähinnä puomi on ollut harjoitus esteenä. Keinu on ment minimaali keinahduksella 3 kertaa. Irtorengasta on otettu pari kertaa, samoin pussia. Kepit pidetään vielä visusti pois ohjelmasta.

Tokossa ollaan sitten harjoiteltu alo-luokan liikkeitä. Tässä oikeastaan Pixien osaamat/alulla olevat osiot: liikkeestä maahan ja seiso, seuraaminen, nouto, paikallamakuu, luoksetulo, merkki, ruutu, kaket (kaikki siirtymät), tunnari ja hyppy. Osaaliikkeistä ei ole otettu kuin kerran tai kaksi, kuten ruutu ja tunnari. Hyvin on neiti hokannut alkeis juttuja. Noudon opetin pakkonoudolla. Sessiot oli aina mainoskatkon mittaiset (hyvä tapa pitää sessiot lyhyinä ;) ). Pixieltä meni pito-osion ja palautuksen oppimiseen ehkä noin 3 mainostaukoa per päivä 3 päivän ajan. Seuraamisessa on ollut lepatusta, mutta hyvä pohkeetväistö liikke on saanut Pixien kiinni jalkaan. Kaiken kaikkiaan tokossa on edetty treenimäärään nähdän yllättävän hyvin. Paljon käydään ihan vain leikkimässäkin kentällä. Niin pallon luovutus käteenkin alkaa sujua!!!

 

Tässä vähän meidän kuulumisia!! Ehkä mä tästä vielä opin kirjottaa useammin tarinaa tänne!! :D :D

Oikein upea alkavaa talvea!!

Team Slytherin's