Louise:

Kisakausi korkattiin Lappeessa. Aloitus sujui juuri niin kun aavistin eli puomin kontakti oli läpijuoksu. Louise otti kontaktit molemmilla radoilla, muttei pysähtynyt, joten seuruutin pois radalta.. Aika saada kontaktit taas kuriin. Muuten koira toimikin täydellisesti. Hypärillä mentiin sekunnin päästä kärjestä. Tästä hyvä jatkaa eteenpäin.

Acella lauantaina harkoissa Louise tykitti 38 esteen radan nollilla!!  Radalla oli myös pöytä putken keskellä siis u-putken... Minulla meinasi usko loppua, ettei Louise pysy kädessä ja tule pöydälle. Harri näytti sitten mallia ja alkohan se parin putkilähetyksen jälkeen sujua se pöydän löytäminen. Tällä hetkellä Louise menee radoilla treeneissä aivan täydellisesti. Omistaja ei aina tajua sitä järkevintä ohjausreittiä, mutta super perro työstää kohvasti emännän heikkouksia. :D :D

Tokossa ollaan ehditty hio evl-liikkeitä. Meidän murheenkryyni eli luoksetulokin on alkanut sujua ihan kivasti. Vielä merkin vahvistustreeniä ja eiköhän me ilmota kisoihin. Louise on vain merkeille varsin malttamaton. Välillä pitää neiti korjata takaisin merkille ja muistuttaa senkin olemassa oloa.

Pixie:

Agissa Pixie on aloittanut keppien treenamisen johteilla. Muutan harjoituksen jälkeen nekin ovat alkaneet sujua. Olen joka treenissä poistanut johteet. 6 keppiä alkaa sujuakin ilman apuja. Myös rimoja on pikku hiljaa otettu minien erikorkeuksissa. Hyvin senkin puolesta on alkanut mennä. Hyppytekniikka ei ole kärsinyt, mutta minä olen saanut murto-osia lisää ajoituksiin. Pixie onkin siis käynyt läpi koko agin este kirjon. Nyt pitää vielä vahvistaa kaikkia. Mutta ei tästä enää agikoira parane.. No paitti Lupi!! :D :D

Tokossa on otettu välillä pari liikettä putkeen ja alettu kehittää kisasuorituksia. Tunnarissa on tehty toistoja tunnarilaudalla. Haistelu ei ole vielä kovin hyvässä jamassa, mutta hetkittäin alkaa sekin toimia. Muuten Pixie on kehittynyt tokon monellakin osa-alueella varsin mukavasti. Omistajan pitäisi saada tokoon vain uutta tuulta.. Agi on vain sata kertaa hauskempaa!!!!

Tässä meidän kuulumisia!!