Pakkanen on pitänyt kovassa otteessa agiliitotreenit ovat jääneet hieman vähemmälle. Onneksi kuitenkin Turussa oli sopivasti lauhaa, kun tuli Janitan valmennuksen vuoro. Louise kanssa pääsin minä harjoittelemaan linjaamista... Niin se ei aina tule mieleen, kun vain vedättää koiraa. Rata antoi muutenkin haastetta, kun kepit loppuivat puomiin ja tehtiin paljon kerrostamisia. Paljon tuli taas opittua niin Louisesta, kuin luottoa taas omaan tekemiseen. Paljon tuli pohdittaa siitä miten tutustuu rataan ja miten näkee koko suorituksen.

Pixien kanssa sitten tehtiin samaa rataa pätkissä. Pikku neiti yllätti minut taitavuudellaan. Tehtiin leikkauksia muurille, jotka menivät hienosti, varsinkin kun Pixie ei ollut koskaan sitä mennyt. Neiti yllätti myös hyvällä hakemisella kauas esteille ja pysymällä estelinjalla, vaikka olin kauempana edessä. Pixie meni radalla todella keskittyneesti ja kovaa! Pikku neidista kasvaa vielä aika super menijä! Paljon saatiin hyviä vinkkejä rytmittämiseen. On hieman erilaista ohjata super formulaa. Nyt pitää vain tehdä päässä itse ajatusta työtä, kuinka nähdä rata Pixietä varten.

Kiitos Janitalle huipuista treeneistä ja hyvistä vinkeistä!!! Ei kun siis töihin!!!!!

Tokossa Louisen kanssa ollaan hiottu evl-liikkeitä. Näin pakkasella tulee otettua hioantaa erityisesti jääviin ja kakeihin. Riikan avustuksella hiottiin ruutua, tunnaria ja ohjattua. Ruudulla merkki toimi liiankin hyvin ja tuli uusi ongelma ruutuun lähtö... No korjausta leluruudulla. Toko on niin tasapainottelua. Tunnari meni upeasti!! Ohjatussa merkki taas ei meinaa löytyä. Hyviä toistoja on tehty, mutta kun moottori käy tarpeeksi lujaa niin ei meinaa maltti enää pysyä. Treeniä treeniä!!!

Pixie on työstänyt alokasluokkaa. Jäävissä on tullut uusia ongelma eli ennakointi. Sitä on siis työstettävä. Teknisesti liikkeet alkavat olla kivasti kasassa. Koko ajan tehdään pitkä jänteisyys treenejä, mutta hauskan pito on tärkeintä. Nouto alkaa olla kanssa aika hyvässä jamassa. Uskalsinkin aloittaa ohjatun suuntien opettelun. Pakkasella on hyvä treenata näitä pikku osiota olkkarin matolla..

Siinäpä meidän kuulumisia!!