Maanantai vietettiin ansaittua vapaapäivää...

Tiistaina sitten vuorossa oli aamutottistelua. Ihan peruspikku treeniä. Män ihan kivasti.

Keskiviikkona sitten vuorossa oli pitkästä aikaa ratatreeniä agissa. Louise oli niin MAHTAVA!!!!!!!!!! Kontaktit super, eteneminen super!!!!!! Kiitos Paavolle kivasta radasta!

Torstai aamu aloitettiin Thelman rokotuskeikalla, josta sitten jatkeen Urpolan nurmelle treeneihin. Nurmen korkeushan oli noin 40 cm.... No ei se meitä haitannut! Louise löyti ruudun muutaman lähitreenin jälkeen täydestä matkasta ongelmitta, vaikka nyt ei kaikki merkit kaukaa näkyneetkään. Nouto toimi myös erittäin loistavasti korkeassa ruohossa. Otettiin myös luoksetulotreeniä. Pari pysähdystä valui, mutta meidän hylkäämis käytäntö on alkanut toimia!!! Louise korjata virheensä loistavasti!!

Lauantaina vietettiin sitten päivä Varkauden kisoissa. Nämä olivatkin finaalitreenit ennen SM-kisoja. Eka radalta jälleen emännän aiheuttama riman tiputus, muuten todella super!! Tokalta radalta sitten hyvä nolla rata. Louise vaan toimi kuin unelma. Kontaktit super ja kaikki käännökset pienellä. Viimeiseltä radalta Louise meni suoraan putkeen eli hyl, mutta muuten rata oli aivan super nappi!!!! Kontaktit toimivat todella hyvin....!!!!!!!!!!!!!!!!!! '

WE ARE READY CHALLENGE EVERYONE IN VANTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loisto fiilikset kertakaikkiaan Varkaudesta!!!

Että semmosta......

T: Maikki, Thelma ja Louise