Helmikuu vierähti valitettavasti pääasiallisesti pakkasten merkeissä. Tytöt treenasivat olohuoneen karvamatolla pikku juttuja. No kaikki saivat vähän henkistä ja fyysistä lomaa.

Loppukuusta sitten heti, kun pakkaset vähän laski olikin sitten super viikoloppu eli Janitan ja Jaakon valmennusta ACElla. Pixie kiiti lauantaina ja Louise sunnuntaina. Seura oli mitä mahtavinta ja fiilis katossa alusta loppuun. 8 tuntia agia hyvässä seurassa on pari päivää oli aivan täydellistä!!!

Pixie:

Pixie kanssa saimme ison läjän ohjeita miten lähteä viemään eteenpäin.. Todellisuudessa en kierkiä minnekään täysin pohjarimoilla, joten alemme hiissata niitä ylöspäin. Pikku neiti menee jo teknisesti hankaliakin kuviota ja esteet sujuvat, mutta kartturi on auttamatta aina myöhässä.

Pixie kanssa ollaan aloitettu myös kepit. Käytössä kirkkaan ohjurit, joita sitten loppu treenistä on poisteltu. 6 keppiä alkaa jo sujua. Nopeasti Pixie on hokannut idean.

Pixie on tehny laudalla tunnarin jatkoa.. Haistelu ei ihan vielä suju joka kerta, mutta kyl kai se sen siitä älyä..

Louise:

No mitäs miun super agikoirasta voi sanoa... Se män aika makiasti! Tällä hetkellä Louisen kanssa ollaa saavutettu aika hyvä konsensus menosta. Kaikki sujuu nii kuin pitää, vauhti on hyvä jne... Nyt sitten testataan kisakauden avauksessa miten tämän loistava konsensus pitää radalla.

Louise treenasi myös vähän tottista eli ruutua idaria on otettu... Pitäs vaan nyt potkia itteään persuuksille ja sit kokeisiin.

 

Upeita koiria treenata!!! Mitähän kaikkea tässä vielä saavuttaa!! Koirista se ei ole kiinni.... Enää siis ohjaajan pysyminen tavoitteissa...