Kirjoittelusta on vähän taukoa....

3-9.5.10

Tokossa on tullut treenattua kohti kisoja.. Välillä mennyt hyvin ja välillä huonosti. Louise on alkanut oppia pikku hiljaa ruudun paikan ja luoksetulokin alkaa olla kuosissa.

Agilityssä ollaan hiottu kontakteja ja rytmittämistä. Ehkä tämä tästä testit sitten kisoissa.

10.-16.5.10

Alkuviikosta treenailtiin tottista ja agia. Agissa meni vähän lällyttelyksi, mutta vähän tuli otettua kontakteja ennen kisoja. Tottiksessa suoritettiin viimeisiä treenejä ennen kisoja. Tunnari meni päin honkia perjantaina juuri ennen kisoja.

Agikisoissa Pieksänmäellä torstaina otettiin ekalta 10 eli kaksi rimaa. Huomasin et Louise oli vähän jumissa takaa. Muuten onnistuivat linjat hyvin ja kontaktin täydelliset. Toiselta radalta puomin alastulo, vaikkakin nyt ottisen. Yleisesti ottaen hyvä rata mitä nyt ne kontaktit meni juoksulla.. PRKL!!!!!

Lauantaina koitti sitten meidän ensimmäinen kisa voittaja luokassa. Ajatuksena oli lähteä hakemaan kokemusta ja katsoa miten liikkeet sujuvat. Seuraaminen oli tahmea eli pitää vielä keksi miten saada Louise heräämään ennen seurausta. Liikkeestä istu meni sitten nollille eli oisi pitänyt tehdä ennen kehää... Tässä vaiheessa minä ajattelin et se siitä 1-tuloksesta, mutta loisto kasvu ohjaajana ja jatkettiin hyvällä tsempillä eteenpäin. Luoksetulossa minä katson ekan pysähdyksen väärin, joten Louise pysähtyi myöhässä, vaikkakin minun käskyllä nopeasti. Ruutu vähän jännitti, kun se ei ollut mennyt kovin kaksinaisesti treeneissä.... Louise tekikin täys yllärin ja täräytti siitä 10!!!!!!! Siinä vaiheessa minä olisin halunnut kiljua ja riehua ympäri kenttää... No ei kun etiä päin....

Noudossa Louise teki sen minkä epäilin... Vähän oltiin otettu vieraalla, niin puista kapulaa piti nuuskutella.... Metalli meni sitten paremmin. Tunnari ei myöskään ollut mennyt kovin hyvin treeneissä, mutta Louise laukkasi hakemaan ja nappasi oikean!!! Ravilla tultiin takaisin, mutta olkaamme tyytyväisiä muuten suorituksen!!! Kakeissa sitten pitkästä aikaa tarvittiin kaksoiskäsky nousuun, muuten sarja tehtiin hyvin. Hieman Louise tuli eteen istu-seiso siirrosta, mutta muuten oikein kelpo vedos!!!

Sunnuntain agilityssä Hupulla ei sitten ollut niin hehkeää :D  Ekalta radalta rima 5, mutta katsoma sanoi Louisen tiputtaneensen nojaa malla johteeseen liikaa.. Muuten aivan nappi rata!!!! Sitten maksien täys kaaos kisaan... eli KV-starttiin... Jos et ryssinyt ekaa hässäkkää ni ryssit toisen. Puomin molempiin päihin oli Siimes juonitellut varsin tarkkuuta vaativat hyppykuviot ja niin niihin sotkeuduttiin koko porukan voimilla... Yksi nolla koko radalta.. Kakkosella oli tulos 10 ja rapiat päälle....  Meilläkin meni persilleen.... Ja kontaktit lähti jälleen toisella radalla juoksukontakteiksi.. Tähän pureudutaan ja kovalla kädellä Mikkelissä..

Että sellasta meille!!!

T: Marianne, Thelma ja Louise