Eipähän taas ole kerennyt kirjoittaa, mutta minun ostamani super treenikalenteri eli perhepäivyri on ollut sitäkin ahkerammassa käytössä. Siihen on tullut merkattua niin kuntoilut kuin treenit, sekä pienet pohdinnat treeneistä ja kotiläksyt.

Louise:

Louisen kanssa ollaan edelleen pakerrettu EVL:n kimpussa. Suurinta ongelmaa tuottaa neidin kuumeneminen ja merkin ohitus niin kapuloille kuin ruutuun. Tänään, ihme kyllä, neiti alkoi tehdä täydellisiä ruutuja.. Tosin lelu on ollut nyt ruudussa koko ajan. Meidän ruutu perustuu vauhdista pysäytykseen. Luovutin Lupille paikan opettamisen... Se sopii BC:lle ei reikäpäiselle perrolle. Muuten paketti alkaakin olla kasassa.. Kohta siis kokeisiin!!

Agissa ollaan hiottu tekniikoita ja treenattu harvemmin otettavia esteitä. Lauantaina Louise tykitti radan aivan superisti!!! Ainoana todella treenin tarpeessa oleva asia oli keppien hakeminen käskystä. Ongelmaa tuotti kahden putken välissä olevat kepit. Se siis työn alle samoin putkistoppari, minkä opetus käytiin Pixien treenien yhteydessä. Paljon vielä täydellisyyteen urakkaa, mutta on mulla makee perro!!! Super perro!!!!

Pixie:

Tokossa Pixien teinimeininki on tullut aika ajoin esiin, mutta hienosti menee aina, kun neiti on toiminta päällä. Kakeissa matkan saaminen on tuottanut paljon harmaita hiuksia ( ;) ). Nyt kuitenkin Riikan vinkillä ja toistoilla matkaa ollaan saatu mukavasti venytettyä. Seuraaminen alkaa sujua joka kerta hionommin ja tasapaino välimatkan oton ja jalan hiertämisen välillä alkaa löytyä. Pixien kanssa on myös kokeiltu EVL:n kaikkia liikkeitä. Ruutu ja merkki, sekä tunnaria ollaan otettu muutamia kertoja ja edistymistä on mukavasti tapahtunut.

Agilityssä Pixie on tutustunut pariin uuteen esteeseen eli renkaaseen, muuriin ja pituuteen. Vielä ei ihan haku toimi, mutta kehityksen alla on. Ohjauksellisesti ollaan otettu niin irtoamista kuin ohjaajan lähellä toimimista. Samoin slalomia ollaan hiottu niin päällejuoksuina kuin välistä vetoina. Hyvin alkaa neito toimia. Acella ollaan käyty nyt pari kertaa treenissä ja upeasti Pixie on suoriutunut tehtävistä. Uusia vinkkejä on tullut, kuten putkistoppari, joka onkin seuraava treenattava... Neiti kun tuppaa tykittää täysillä putkista. Hienosti Pixie on edennyt tässäkin osa-alueella. Pikku neiti on niin jo syttynyt lajiin ja näyttänyt potenttiaalinsa, että eiköhän tästä vielä tulla joku päivä hätyyttämään kärkeä! :D :D

Koulutuksellisestikin itsellä on tullut paljon ahaa elämyksiä, jotka ovat tuoneet sisältöä hyvin harjoituksien suunnitteluun, sekä tietenkin oman toiminnan kehittämiseen. Joka päivä tulee hyviä ahaa elämyksiä. Joka päivä oppii kouluttamista niin lukemalla kuin sitten koirien kautta. Koirien kanssa harrastaminen on vain aivan järisyttävän mahtavaa!!!!

Tässäpä meidän turinoita!!!