Heissan!!!

Taas on pirullinen laiskuus iskenyt kirjoittamiseen.. xD Ehkä tämä tästä saadaa taas toimimaan!!

17-21.5.2010

Tähän viikkoon sisältyi ansaitusti pari lepopäivää kisojen jäljiltä. Tiistaina sitten tottisteltiin Tuukkalan kaukalossa. Enhän minä malttanut olla aloittamatta EVL-liikkeiden hiontaa. Treenattiin Louisen kanssa hieman ohjattua noutoa. Hyvinhän se meni!! Merkkin paikkaa hiottiin, kun tuppasi neiti jäämään merkin etureunalle. Itsenoudot sujuivat hyvin. Tämän liikkeen jo ennalta arvattu ongelma on merkki ennen noutua, mutta kyllä sekin alkoi pikku hiljaa sujua parilla muistutuksella :D. Samalla otettiin myös seuraamista. Sitten iskikin tajuton väsymys ja siirryin liikkeen ohjaajan hommiin.

Keskiviikkona minulla oli iltavuoro, joten oman ryhmän treenit jäivät välistä. Käytiin sitten aamupäivällä treenaamassa häiriö kontakteja. Tein pienen radan missä molemmat kontaktit. Hyvinhän se koira saatiin keittämään. Kisoissa on ongelmana ollut kontaktit, joissa joudun olemaan lähelllä. Nyt sitten pureuduttiin tähän ongelmaan. Kyllähän se neiti sitten karkasikin kontaktilta.... Tein kerran myös nosta palautuksen karkaamisesta.... Liekkö meni nyt koko homma mönkään. :D Muuten varsin onnistuneet treenit!!!!

Torstaina ja perjantaina treenit olivat vähän keveämmällä. Keskityimmy enemmän fyysisen kunnon kohotukseen. Mitä nyt pikku tottishiontaa matkalla.

22-23.5.2010

Lauantaina oli vuorossa sitten MAH:n kisat. Lauantaina minun homma oli kuulutella kisoja. Louise ja Thelma viettivät leppoisaa päivää Tupalassa. Illalla käytiin mukava palauttava lenkki ennen sunnuntain karkeloita.

Sunnuntaiaamu alkoi sitten kolmella startilla. Eka rata on täydellinen, mutta Louise tiputti ekan riman. Muuten koira kulki kuin unelma ja kontaktit olivat täydelliset!!!!! Eli treeni oli purrut!!! Toisellaa radalla Louise kadotti radan ja otti siitä ilosta hyllyn, muuten koira meni rataa todella mahtavasti ja edelleen täydelliset kontaktit!!!!!!!!! :D :D :D :D    Viimesellä hypärillä sitten tehtiin hyvä nolla. Louise toimii radalla tällä hetkellä enemmän kuin loistavasti. Ensi viikonloppuna Varkaudessa vielä meidän viimeiset kisat ennen SM-kisoja.

 

Tässä taas meidän jupinoita!!!

T: Maikki, Thelma ja Louise