30.5.

Sunnuntaina käytiin treenamassa Tuukkalan kaukalossa. Tehtiin läpi koko VOI-luokka. Louise toimi oikein mukavasti. Tunnari oli taas hyvä ja noudot myös. Seuraamisessa tehtiin hommia perusasennossa. Illalla kaatoinkin jo flunssa sänkyyn.... PERHANA!!

Maanantai ja tiistai vietettiin niin ikään flunssan kourissa...... PERHANA!!!

Keskiviikkona olin sitten jo töissä ja illalla kävin hieman agiliitämässä. Louisella otin jumppa sarjaa ja kontakteja eli enimmäkseen mulle vähän liikuntaa vaativia treenejä. Mutta illalla tuli sitten kokeiltua Hulaa eli minikoiraa. Olipas se makea peli!!!!! Hulalla on tarkoitus tässä kesän aikana treenata ja syksyllä sitten skaboihin!!!!

Perjantaina lenssu otti taas takapakkia ja antibioottikuurihan sieltä napsahti.....

Viikonloppuna treenattiin enimmäkseen fyysistä treeniä koiran kanssa. Sunnuntaina käytiin taas tekemässä jumppasarjaa hallilla. Ohjaajaa säästäen mentiin hallille pyörällä. Koira on siis saanut loistavaa treeniä.... Nyt pitäs vaan tämä tauti taltuttaa ni pääsis itekin treenille.... ENÄÄ 2 VIIKKOA!!!!!!!

7.6.

Muanantaina otettiin treeniin sitten EVL-ruutu ja sitten ohjattu. Ruutu meni ihan ok. Tosin piti taas käydä merkin jälkeen neuvotteluja ruudun paikasta. Ohjatussa kokeiltiin Riikan kanssa pohtimaamme tekniikkaa... Eli miksi sanoa koiralle suunta ja nouto käsky, kun koiran sanojen ymmärrys on rajallista... Kokeilin siis ohjattua pelkällä käsimerkillä ja noutokäskyllä. Kylläpä hävis koiralta epävarmuus. Ohjattu sujui siis aivan superisti!!!! Suosittelen tätä yksinkertaistamista kaikille!!!!

Siinäpä meidän turinoita!!!

 

T: Marianne, Thelma ja Louise..... ;)