Jaahas no tässä on ehtinyt tapahtua yhtä sun toista....

Pixie tuli naiseksi ja ensimmäiset juoksut ovat nyt takana päin. Positiiviseksi asiaksi voidaan lukea Pixien toimivuus juoksujen aikana. Neitillä pystyi treenaamaan ihan normisti tottis. Ei tuntunut päässä hormoonien hyrräys. Negatiivisena sitten neitin siisteys.... Niin ei pidetty pyllyä puhtaana, vaan joka paikka roiskeissa. No ehkä ikä tuo siisteyttä mukanaan. :D

Louise kävi SM-kisoissa, mutta menestystä ei tullut. Rimat lentelivät minkä kerkesivät.... Selvityksen alla on syy miksi rimat lentivät. Onko taustalla aijemmin tullut tassuvamma, lihasjumi vai jotain aivan uutta. Toivottavasti homma saadaan taas pian toimimaan. Radallisesti ei mitään ongelmia, mutta tosian virheiden määrä rimoissa olikin sitten aivan valtava.

Agi-SM-kisat oli erittäin jännittävä tapahtuma. Tuli upeita onnistumisia ja niitä karvaita pettymyksiä. Tunnelma oli aivan mahtava!!!! Kiitos vain P-HAUn porukka!!!! Ainut mikä meidän kisakatsomoa mietitytti oli varsin epälooginen kontakti tuomarointi. Tosin onhan agi nopea laji ja kaikkea ei kerkeä katsomaan, mutta jäi ehkä mietityttämään miten olisi mitalli jaettu, jos käyttössä olisi ollut elektroniset kontaktit tai ihan vaikka kamera. Nykyiset koirat, varsin maksiluokassa, saattavat viilettää kontaktiesteet enemmän kuin tuulen nopeasti. Ihmissilmä kun vaan ei ole tehty salaman nopean liikkeen arviointiin.... No spekulaatiot sikseen.... Upeita ratoja, taitavia ohjaajia ja koiria, siitä super SM-kisat on tehty!!!!!

Tänään käytiin tekemässä hyppytekniikka treeniä molemmilla koirilla. Louise tuntui menevän rennosti ja mukavasti! Pixie kiiteli treenit myös mukavasti ottaen huomioon, että neitillä oli 3 viikon aksatauko. Pixie muisteli myös kontaktien tekoa ja vähän keppejä... Avo kulma kaipaa taas ohjureita.. Sen suoritus oli vähän neitiltä ruosteessa.

Mutta kohti uusia haasteita.. Viikonloppuna tiedossa valmennusta ja kisoja!!!!

Team-Slyhterin's