Piiitkä aika edellisestä kirjoittelusta. Paljon tässä välissä tapahtunut.

Louise:

Agillity

Agissa Louise on tahkonnut juoksukontaktien parissa. Aloitimme urakan boksin systeemillä. Ensin siis opetin Louisen juoksemaan boksista läpi eri paikoissa. Eli tein itse boksista tutun jutun. Seuraavaksi siirsin boksin A-esteelle, jossa sitten aloin palkata onnisuneita suorituksia. Huomasin alkuun, että siirtyminen aalle oli ollut liian nopea ja jouduinkin pari kertaa palaamaan taaksepäin, kun Louisen ei reagoinut boksiin.

Puomilla boksin suurimmaksi ongelmaksi muodostui Louisen todella tiukassa oleva pysyätyskontakti. Ongelman ratkaisin ottamalla yhden puomi alastulolaudan ja hajottamalla siinä pysäytyskontakti. Laudalla teimme pitkään hommia ennen kuin siirryimme koko puomille. Edelleen Louisella tuli aika-ajoin ongelmana kova vietti, jolloin neiti meni suutaan soitellen kuin aropupu yli kontaktin. Juoksukontakti alkaa jossain määrin olla valmis, mutta edelleen kun alkaa voimakas haukku ni riski on hyvin suuri, että yli mennään. Tähän otetaan mielellään vinkkejä vastaan.

Toko

Louise on hyvin edistynyt EVL-liikkeissä ja alkaa olla kisavalmis. Kokeisiinkin ehdin ilmottaa, mutta sitten selässä tapahtui jotain ku heittelin kongia. Joten kisaaminen saa vielä vähän odottaa.

Pixie:

Agility

Pixie on käynyt hakemassa oppia Niinulta, Janitalta ja Jaakolta tässä syksyn aikana. Suurimmaksi ongelmaksi on koitunut, mikäs muukaan kuin ohjaaja. Itse olen saanut opetella aivan uusia rytmityksiä ja tapaa ohjata. Pikkuneiti on niin herkkä ja nopea, että itsellä ei meinaa aina homma pysyä läjässä. Työstön alla on ollut myös Pixien katoaminen tangentin suuntaan. Siihen saatiin Niinulta hyvät vinkit, jotka ovat alkaneet tuottaa oikein mukavaa tulosta.

Turussa sitten otettiin oppia omasta liikkumisesta ja sopivasti rytmittämisestä. Samoin Pixien rimaongelmaan tuli selvennystä ja hyvät ohjeet sen korjaamiseen. Pixiellä on rimat herkässä kontaktien jälkeen, sekä kovassa vedätyksessä. Ei aina neiti malta. Teknisesti minun pitää parantaa Pixien osaamista ja haastaa neiti kovilla vedätyksillä, sekä itse olla selkeämpi. Kontaktit myös olivat omasta huolimattomuudesta alkaneet vapautua liikkeestä, joten sekin pääsi Turun reissun jälkeen super syyniin treeneissä.

Pixie on kaiken kaikkiaan edistynyt upeasti. Ekoihin kisoihin on ilmoitettu, vaikka töitä on vielä paljon kaikkien kiemuroiden osaamiseen. Nyt hyvä viedä saatuja oppeja eteenpäin ja työstää heikkoudet vahvuuksiksi. Upeat valmentajat pitävät omat treenitkin hyvin suunniteltuina, kun tietää mitä pitää parantaa ja vahvistaa. Treenisuunnitelmaa on tehty jo useammaksi kuukaudeksi.

Nii ja Pixie korkkaa 3 viikon päästä aksauran!!!!!!

Toko

Se olis sit sunnuntaina alokasluokan korkkaus. Parhaimmillaan Pixie on aivan super, mutta molemmille laji tuottaa välillä keskittymisvaikeuksia. Olemme enemmän tulta ja tappuraa lajien harratajia, mutta eiköhän me hetken sivellisestä keskittymisestä selviät :D :D :D :D

Tässä vielä Niinun valmennuksesta videota, siis parhaat pätkät (emännällä meni useasti uusiksi):